Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД  е специализирана компания в разработката на архитектурни и интериорни проекти. Нашите услуги се разгръщат в сферата на строителството на различни видове сгради: жилищни, административни и промишлени.


Предоставяме услуги за разработване на цялостни решения – архитектурни, инженерни и интериорни. Благодарение на съчетаването на тези направления предоставяме на нашите клиенти естетически и завършени проекти от висок клас. Благодарение на дългогодишния ни опит в сферата на архитектурата, строителството и интериорния дизайн, ние предлагаме изгодни и качествени условия. Услугите ни не се свеждат само до разработване на проектите – ние ги реализираме, при това успешно. В галерията на нашия сайт може да разгледате част от успешно реализираните проекти – къщи, вили, хотели, кооперации, жилищни комплекси, заведения и промишлени сгради.
Освен проектирането и изграждането на една сграда, нашия екип от архитекти, инженери и дизайнери се грижат и за нейния външен и вътрешен вид. С цел да бъдем максимално полезни в сферата на интериора създадохме нова услуга – производство на мебели. С наша помощ вие можете на само да построите мечтания от вас дом, но и да го обзаведете в съответствие с новите тенденции и вашите желания.
Както знаем, строителството на една сграда, без значение от какъв тип е тя, преминава през няколко етапа.
Нашите консултанти първоначално ще ви насочат към законовия ред за построяване на една сграда, след това ще ви запознаят с новите течения в архитектурата и интериорния дизайн, а решението за строителство вече се взима от вас с помощта на нашите специалисти.
При строителство на сграда се взимат предвид някои важни фактори: местоположение, статут на терена, етажността, РЗП, статут и предназначение на бъдещата сграда, инфраструктурата, материалите, технологичното време и фирма-строител. Ние ще ви помогнем с избора на компания-строител. Известно е, че за да просъществува една сграда дълго време, тя трябва да бъде изградена качествено с качествени материали от добър строител. В тази връзка, следва да отбележим, че архитектурно бюро “ВБ студио” ООД през годините на активна работа в сферата на проектирането и строителството съумя да изгради качествени партньорства с най-добрите фирми-строители.
Благодарение на нашия опит, знания и креативен начин на мислене, нашите реализации на проекти са винаги успешни. Нашият екип ви гарантира успешно протичане на целия процес по изграждането на сграда – разработване на идеен проект, утвърждаване на проекта, изготвяне и предоставяне на всички необходими документи за строителство в съответствие със законовите разпоредби, изграждане на сградата от най-добрите строители в страната, а след това и осъществяване на нейния екстериор и интериор. Предлагаме цялостни решения, като към всеки проект подхождаме индивидуално, поради което нашите проекти имат висока архитектурна, инженерна и дизайнерска стойност.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search