Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД е специализирано в разработването на архитектурни и интериорни проекти в сферата на строителството на жилищни, обществени и промишлени сгради. Компанията предоставя услуги за разработване на цялостни инженерни, архитектурни и интериорни решения. Благодарение на  обединяването на архитектурното проектиране и интериорния дизайн, нашите специалисти предоставят на клиента естетически издържан и завършен продукт от високо качество. Услугите, които предлагаме са с цел задоволяване на нуждите на потребителите, а съответно и спестяване на тяхното време, средства и усилия. Както вече споменахме, за нас от изключително значение е индивидуалният подход, който е предпоставка за изработване на висока архитектурна, инженерна и дизайнерска стойност.


Благодарение на дългогодишния си опит и креативния начин на мислене, нашите реализирани проекти се отличават по качество, красота и стил. Освен това, през годините архитектурно бюро “ВБ студио” ООД съумя да изгради успешни партньорства с водещи в бранша производители и компании.
Нашите архитекти, инженери, дизайнери, техници се грижат за безпрепятствено, ефикасно и благополучно реализиране на проектите. Като се започне от разработването на идеен архитектурен проект и се мине през изготвянето на документацията, изграждането на обекта от етап на груб строеж до цялостно завършване на сградата, интериорното оформление, инсталиране на ВиК, отоплителни, вентилационни системи, включително и системи за контрол и видеонаблюдение, системи за охрана и сигурност, озвучителни и пожароизвестителни системи, архитектурно и професионално осветление, озвучаване, бариери и всякакви други видове автоматика.
Компанията разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, който гарантира на клиентите качествено и адекватно решение за всеки проект. Изключително внимание се обръща не само на общия план, но и на най-дребните архитектурни, технически и интериорни детайли. Всеки проект е съобразен изцяло с нуждите и желанията на клиента, както и функцията на дадената сграда.
Студиото предлага детайлно проучване на проектните дейности. В реализирането на проектите се използват най-актуални за нашия пазар технологии и иновационни цялостни решения. Сред основните цели при създаването на една сграда бе постигането на качествено и устойчиво строителство, висока енергийна ефективност и съвременен облик на проектираните здания в съчетание с природата. Всичко това се прави с цел постигане на максимален комфорт и безопасност на бъдещите обитатели на дадена сграда.
След повече от 15 години присъствие на българския пазар,  архитектурно бюро “ВБ студио” ООД е утвърдено като едно от пионерите в страната ни в създаването на стандартни и модерни сгради с различно предназначение. Предоставяме детайлно и качествено проектиране на различни видове сгради, обезпечаваме пълен инженеринг в изграждането на сградите, мениджмънт по време на строителните етапи, оптимизация и предвидимост на бюджета, а освен проектирането и цялостно изпълнение на различни конструкции.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search