Както знаем хората строят още от древни времена. Строителството има не само голямо влияние върху човечеството, но то е и отражение на историческите периоди от нашето съществуване. Строителството на сгради е неизменна част от нашето съвремие и има няколко направления – жилищни и обществени сгради, еднофамилни къщи, кооперации, жилищни комплекси, промишлени и индустриални сгради, административни и др.
По своята същност строителството на къщи е мащабен процес, за който се изискват организационни и технически подготвени кадри на професионално ниво. Архитектурно бюро “ВБ студио” именно с това се занимава повече от 15 години и съответно разполага, както с дългогодишен опит в архитектурното проектиране и строителството, така и високо квалифицирани екипи от специалисти в тази област, със съответните умения и компетенция.
Екипите на архитектурно бюро “ВБ студио” се състоят от архитекти, технически ръководители, строителни инженери, кофражисти, арматуристи, дизайнери и др. Всички те се грижат за безупречното изпълнение на проектите за идеален дом, офис или вила.
Освен всичко останало, нашето студио предлага разработване на архитектурни проекти и реализирането им в строителството на къщи. Тук е моментът да отбележим, че нашите цели преди всичко са: високо качество, коректност и експедитивност в изпълнение на даден проект. Разбира се, че и цената е определящ фактор за строителството на една къща. Архитектурно бюро “ВБ студио” предлага конкурентни цени и в това направление. Наш приоритет са бързите срокове и високо качество на изпълнение.
Строителството на една къща е дългосрочна инвестиция, която нашите специалисти ще помогнат да реализирате. Разбира се, ние като професионалисти ще ви препоръчаме да инвестирате разумно в реализирането на вашата мечта за дом. Нашите специалисти ще се погрижат тя да бъде проектирана специално за вас с усет към функционалност, красота и стил.
Строителството е техническа наука, която се развива непрекъснато. Факт е, че една от основните причини днес, поради които строителството е толкова актуално е постоянната нужда от изграждане на нови сгради с цел едно общество да  съществува и развива. Все по-рядко се строят къщи, но те продължават да остават неизменна част от бита на българския народ. Все още има територии, където има място за изграждане на къщи и вили, и все повече хора предпочитат именно такъв вид дом. Както е известно, в последно време много семейства предпочитат спокойната и в допир с природата атмосфера от градската суматоха, шума и замърсяването на въздуха от газовите емисии.
Не без значение е и стилът на една къща. Както вече писахме, има различни стилове архитектура, които представляват отражение на исторически периоди, но и характера на собствениците на къщата. Строителството е един сложен процес, който се извършва изключително от професионалисти в областта на архитектурното проектиране и строителството. В този смисъл, “ВБ студио” ООД очаква вашите идеи и мечти за перфектната къща, за да ги реализира.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search