Ако си мислите, че интериорния дизайн е глезотия, която се предлага на пазара само за хора с големи възможности, ние ви уверяваме, че това не е така. Интериорният дизайн е наука и изкуство, без който съвременното общество не може да функционира нормално. В някаква степен интериорният дизайн е и инвестиция, защото колкото и да не искаме да си признаем – външният вид продава. Ако сте собственик на ресторант, студио за красота, бутик или хотел, вашите обекти трябва да изглеждат така, че на клиентите ви да им се приисква отново да се връщат.
Съответно се получава следното – вие заплащате веднъж за цялостна услуга, получавате завършен проект, (вместо да се лутате по различни фирми), а след това този продукт започва да дава възвръщаемост на вашата инвестиция.
Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД от много години се занимава с архитектурно проектиране и интериорен дизайн. Нещо повече, за да бъдем максимално полезни на нашите клиенти, ние създадохме собствено производство на мебели. Студиото ни предлага и консултантски услуги, интериорно проектиране, обзавеждане и всестранни хармонични решения за всеки индивидуално.
Предоставяме пълен спектър от услуги – от ремонт, реконструкция, реставрация до монтиране на декоративни елементи в жилище или офис. Ние прекрасно знаем, че създаването на дом е една от малкото сериозни инвестиции в живота на всеки човек, поради което се стремим да бъдем максимално полезни. Нашите високо квалифицирани дизайнери и специалисти имат богат дългогодишен опит в проектирането и реализирането на проекти в областта на интериорното проектиране, без значение от степента на сложност.
Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД разработва както стандартни интериори, така и луксозни. В галерията на сайта ни може да разгледате снимки на част от реализираните от нас интериорни проекти, сред които са: спа-центрове, лоби-барове, ресторанти, детски кътове и др.
Нашите екипи работят по следния начин:
- предлагане на първоначални услуги
- разработване на идеен проект
- пълно реализиране на проект
Следва да отбележим, че при разработване на идеен проект от нашите специалисти, клиентът винаги взима участие в обсъждането на идеи и желания. В резултат на това, нашите дизайнери предлагат най-оптималните и интересни решения.
За постигането на идеален интериор на дом, офис, заведение и др., е важна помощта на дизайнери и специалисти, които дават насоки и идеи, запознават клиента с новите тенденции в сферата на интериорния дизайн. “ВБ студио” ООД не само се съобразява с желанията на клиентите си, но и предлага перспективни възможности за реализирането на мечтите им. Предоставяме професионално проектиране на интериор, разработват чертежи на помещенията и планировки.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search