Интериорният дизайн на всекидневна е една от главните задачи, която се появява при проектиране на един дом. Всекидневната е основното и най-посещаваното помещение във всеки дом. Тя бе лицето на семейството, дома и именно поради това най-много се нуждае от дизайн и декориране. Преди да пристъпите към реализиране на новата визия на вашата всекидневна, е необходимо да изберете стила, който най-много ви подхожда и харесва, разбира се, не без помощта на специалистите.
Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД се занимава с тази дейност повече от десетилетие. Опитът и практиката, натрупани с годините в тази област, позволяват на нашите дизайнери смело да реализират дори най-неочаквани проекти.


Ако сте решили да обновите визията на всекидневната ви и нямате представа как да изглежда тя, “ВБ студио” ООД е правилното място, където специалисти ще ви насочат към правилните интериорни решения. Нашите дизайнери ще ви запознаят с най-различни интериорни стилове и новите тенденции в областта.
Струва си да отбележим, че въпреки голямото разнообразие от стилове и иновативни интериорни решения, едно от най-разпространените направления в интериорния дизайн на всекидневни и до днес остават класическите стилове.
Сред тези стилове обаче не бива да забравяме за традиционната историческа класика, която в сравнения със съвременната от една страна се възпроизвежда лесно, а от друга – доста трудно, затова най-често се копира. Най-важното за интериора в класически стил са скъпите и автентични предмети, в противен случай вашата всекидневна ще заприлича на евтина театрална декорация. Сред предпочитаните класически интериори бе “английската всекидневна”, която е дошла при нас от викторианска Англия.
Въпреки всичко, най-предпочитаният стил днес е съвременният, в който присъства и съвременната класика – един интелигентен микс-коктейл, съчетаващ старинен традиционен архитектурен нюанс, вплетен в съвременни иновативни форми.
Стиловете са много, а съответно и предложенията от нашите дизайнери също. Ако сте решили да преобразите вашата всекидневна, архитектурно бюро “ВБ студио” ООД успешно ще реализира тези ваши начинания.Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search