Банята е мястото, където се очистваме от натрупаното напрежение през деня. Не случайно още от древни времена хората са казвали, че водата очиства организъма. В банята ние не само изпълняваме хигиенните си ежедневни нужди, но и се отдаваме на почивка. Някои от нас прекарват там дори повече време, отколкото в кухнята, например. И в това няма нищо изненадващо – банята е сакралното място във всеки дом, кът за уединение и тишина. Именно там ние оставаме насаме със себе си и своите мисли, поради което е крайно важно това място да бъде уютно и приятно.
Дори да е малка вашата баня има най-различни дизайнерски хватки, благодарение на които е възможно визуално да се увеличи пространството й. Но, това умеят само специалистите. Ние от архитектурно бюро “ВБ студио” ООД можем като за начало да посъветваме всички, които мечтаят за голяма баня, но нямат такава – никога да не прибягват към тъмните цветове. Тук следва да отбележим, че дизайнерите от архитектурно бюро “ВБ студио” ООД успешно могат да ви насочат към правилния избор и да реализират мечтания интериор на вашата баня. В случай, че сте на кръстопът в интериорните решения, можете да се обърнете към нашите специалисти, които с лека ръка ще ви насочат към правилното за вас и вашето семейство интериорно решение за баня.
Преди да се направи избор с детайлите на обзавеждането, формите и цветовете е необходимо всеки елемент по отделно да бъде добре обмислен и съчетан с останалите части от бъдещия интериор на вашата баня. Освен това, преди да се започнат някакви действия, е необходимо да се обърне внимание на размерите на помещението, за да се изберат най-подходящите материали и мебели за него. Имате ли време за всичко това? Не, разбира се. Но и не се налага сами да предприемате някакви действия, доверете се на нашите дизайнери, които ще направят всичко необходимо за вашата баня. Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД спестява загубено време и излишни разходи, в резултат на което реализира мечтаната от вас баня.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search