Хотелите са неразделна част от живота на съвременния човек. Честите пътувания по работа и голямото разнообразие на изгодни предложения за екскурзии, са причината често да се намираме на път.
Хотелът е място, което в определени моменти от живота ни заменя нашия дом. Именно поради тази причина, той трябва да отговаря на някои всеобщо приети изисквания за удобство. Най-малкото той трябва да предлага комфортни условия във всеки един аспект. В този смисъл архитектурното проектиране и дизайнерските решения са водещи в изграждането на един хотел.Освен за живеене, някои хотели са предназначени включително и за работа: провеждане на работни срещи, преговори, семинари и конференции.
Предвид съвременната скорост на предаване на информация, нивото на човешкото общуване и нарастващите изисквания за качество на живот, се предоставят все по-високи изисквания към външните и вътрешните характеристики на съвременните хотели. Освен това, изпълнението на хотелски проекти се разраства все повече през последните години. Днес хотели се строят дори на ключови комуникативни места, като летища в съчетание с многофункционална инфраструктура.  
Всичко това задължава при проектиране на хотел да се взимат предвид множество данни, продиктувани от назначението, зададено от нивото на комфорта и капацитета. По тази причина определящо бе значението на техническото задание на проектирането, детайлната обработка преди началото на основния етап от проектирането на хотела и съответствията на проектната документация с очакванията на клиента.


Архитектурно бюро “ВБ студио”  проектира хотели от различен вид и категории, от скромни крайпътни мотели до пет-звездни хотели с развити търговски и развлекателни комплекси.
Нашият опит, десетки успешни построени хотели и действащи заведения в цялата страна, ни дава възможност да създаваме хотели от различна категория и мащаб.
Също така освен стандартни, ние предлагаме услуги за индивидуално проектиране на хотели, съответстващи на специфичните изисквания на клиента.
Проектът включва архитектурни, конструктивни и инженерни профили. По желание на клиента, ние предлагаме строителни услуги и цялостно техническо оборудване.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search