Архитектурата заема значимо място в културното развитие на народите. Известно е, че домът е най-важното място за всеки един човек. Именно там ние се чувстваме спокойни и защитени. В нашия дом протича една голяма част от живота ни, там се случват най-съкровени за нас моменти като срещи с приятели, отбелязване на празници, именно там живеят традициите на нашите предци и се изграждат нови. Не случайно съществува фразата „Моят дом е моята крепост“.
В действителност, един дом представлява индивидуална крепост за всеки човек и неговото семейство. Поради тази причина домът не само трябва да изглежда добре, но и да е устойчив, а това зависи от вида строителство, неговата архитектура, поддръжка,  местонахождение и други значими фактори.
Строителството е постоянно развиваща се област, а отражението на новите архитектурни идеи са на всяка крачка във вашия град.
Ежедневно ставаме свидетели на новопостроени сгради - отражение на XXI век. Съвременните архитекти и строители не престават да ни изненадват с неочаквани и свръх модерни решения в строителството, архитектурата и интериорния дизайн. Сигурно сте забелязали, че все повече хора се обръщат към новото строителство, което изобилства от качествени и креативни идеи. Безспорно домът е мястото, което сами изграждаме и поддържаме, обновяваме и украсяваме, но не и без помощта на специалистите.
Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД, създадено от арх. Бойчо Бойчев и арх. Веселин Серкеджиев преди повече от 15 години, бе типичен създател на съвременна и качествена архитектура в България.
Основната му цел е да помага на потребителите да открият за себе си онова пространство, което би ги устроило най-добре. Дейността на компанията обхваща архитектурно, интериорно и комплексно проектиране на жилищни, административни, промишлени, обществени и други видове сгради. Освен това, “ВБ студио” ООД се занимава с преустройства и реконструкции, предлага цялостни решения и консултантски услуги. Натрупаният опит и практика през годините позволяват на фирмата да реализира мечти на потребителите, без значение дали те са решили да обновят стария си дом или да купят нов.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search